Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curs grafica DTP Photoshop Corel(II) acreditat international

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Structura cursului de grafica-photoshop-corel nivel 2

ADOBE PHOTOSHOP

1. Inlocuirea texturilor dintr-o imagine. Schimbarea materialitatilor unor obiecte. Prelucrarea si generarea diverselor zone intr-o imagine. Ex: prelucrarea si generarea pielii umane.

2. Prelucrarea imaginilor alb-negru si a imaginilor vechi. Modalitati de colorarea a imaginilor alb-negru vechi. Modalitati de folosire a filtrelor de ajustare si efecte speciale prin masti. Ex: prelucrarea unor imagini alb-negru vechi si moduri de colorare a acestor imagini vechi pentru tipografie. (duotone, gradient-map, etc.)

3. Selectiile avansate si moduri de selectare pentru suprafete complicate. Ex: frunzisul copacilor, coafuri , blanuri ) etc. cu ajutorul mastilor si al anumitor proprietati ale programului.

4. Simularea unor suprafete si texturarea unor imagini cu ajutorul altor imagini. Maparea unor imaginilor si asezarea imaginilor in perspective pe mai multe planuri simultan. Ex: Simularea apei, a ploii, desene si imagini pe o suprafata textila

5. Animatia si moduri diferite de animatie in Photoshop. Ex: realizarea unei reclame animate pentru mediul online in format GIF.

6. Capacitatile de automatizare a programului, modul de folosinta a sistemului Batch de prelucrare automata a mai multor imagini. Realizarea, incarcarea si editarea brush-urilor pornind de la imagini noi si a desenelor vectoriale automate. Ex: Simularea picaturilor de apa prin brush-uri si realizarea unei reclame pentru o firma de bauturi racoritoare.

COREL DRAW

1. Pregatirea pentru tipografie a diferitor materiale publicitare si setarile programului pentru tiparul OFFSET. Realizarea unui pliant fata-verso cu 3 biguri si cu datele tehnice pentru tipar. Legarea textului in coloane. Impartirea zonelor pentru indoire, etc.

2. Realizarea copertilor de carte sau de albume. Pregatirea pentru tipografie. Ex: Pregatirea pentru tipar a unei coperte de carte cu cotor, lacuire selectiva. Generarea si transformarea codului de bare in format vectorial pe baza unui ISBN. Realizarea pdfului de tipografie. Verificarea numarului de culori din pdf.

3. Realizarea mapelor de prezentare fata-verso. Realizarea matritei vectoriale fata-verso pentru diverse mape de prezentare. Pregatirea pentru tipar.

4. Grafica si desenul Interiorului cdurilor si ale carcaselor exterioare. Pregatirea pentru tipar, matritele cd-urilor si ale carcaselor. Transformarea si adaugarea unor desene ca desene sau brushuri vectoriale presetate.

5. Realizarea unui catalog de prezentare. Macheta de baza, impartirea machetei, pregatirea de tipografie, numerotarea automata a paginilor . Realizarea machetei de baza-masterul catalogului. Pregatirea de tipar. Diferite tipuri de cataloage.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura